Olga Mikhailova Manager

Želim da izrazim svoju zahvalnost na besprekornom profesionalizmu i ličnom ljudskom angažmanu u odabiru i kupovini našeg stana iz snova specijalisti za nekretnine Alini! Hvala vam na strpljenju i podršci. Imamo najbolje utiske iz komunikacije i saradnje sa Vama. Svima ćemo preporučiti Vas i First Realti agenciju!

Anatolij Avramenko Businessman

Želim da izrazim duboku zahvalnost agenciji „First Realti“ za brz i efikasan rad na prodaji mog stana. U početku je bilo loše iskustvo sa drugom agencijom. Ovde je sve prošlo prilično brzo, posebno je prijatno kada se oseti individualni pristup i profesionalnost. Stoga želim da izrazim posebnu zahvalnost našoj agentici za nekretnine Alini na njenom poštovanju i učešću u svakom pitanju.

Aleksandra Vorobjeva House wife

Dobar dan. Kupili smo stan u Crnoj Gori. Okrenuli smo se Alini, ona je brzo pokupila opcije za nas, složila se sa stavovima. Čim nam se stan svideo, brzo smo se dogovorili. I sada smo srećni vlasnici potpuno novog stana u Budvi. Alina je kompetentan specijalista, savetuje o svim pitanjima, prati transakciju od početka do kraja. Preporučujem.

Vera Lopatina Painter

Želeo bih da kažem veliko hvala prodavačima nekretnina Igoru i Alini! Predstoji prva prodaja stana, bilo je strašno, trebalo je dve godine da se odluči. Momci su dali veliku podršku, umirili i sve je proteklo na najvišem nivou, da su juče uručeni ključevi novom vlasniku. Transakcija je protekla veoma glatko i glatko. Igor i Alina su u kontaktu 24/7.

Genadij i Julija Ševcov Loving spouses

Slučajno smo se obratili Alini – videli smo oglas na sajtu – i uopšte nismo požalili. Zadovoljan: potpune konsultacije o dokumentima, podrška od prvog do poslednjeg dana, puna daljinska podrška. Neverovatan specijalista u svojoj oblasti! Hvala vam puno na svemu, veoma smo zadovoljni kupljenim stanom) Definitivno ćemo preporučiti „First Realti“ našim prijateljima!