Stan u novoj kući, 70 metara od mora Tivat

302.400 €
Prodaja
SKU: FirstRealty-3145
Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
72
Spavaće sobe
2
Kupatila
2

Sadržaji

  • Pogled na grad
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Tivat
Površina: 72 kv.m.
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 2

Nudimo na prodaju stan u novom kompleksu koji se nalazi na 3. spratu i na prodaju u finoj završnoj obradi sa instaliranim vodovodom u kupatilu. Ukupna površina stana je 72 kv.m., cena 4200 evra po kv.m.

Stan sa dve spavaće sobe i dva kupatila. Prilikom kupovine ovog stana, kupac je oslobođen plaćanja poreza od 3%.

Zahvaljujući dobroj lokaciji, kompleks ima lak pristup svoj neophodnoj infrastrukturi i predstavlja odlično mesto za život u Tivtu. Na pješačkoj udaljenosti od mora, nasip je udaljen samo 70 metara, sportski tereni, Dom zdravlja, crkva, škola, vrtić, kafići i restorani, supermarketi. Kompleks je idealan za celogodišnji život i za izdavanje.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.