Divan stan sa neverovatnim pogledom Tivat

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
87
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupatila
2
Garaže
1

Sadržaji

  • Garaža / Parking
  • Klima uređaj
  • Kućni aparati
  • Nameštaj
  • Pogled na more
  • Prva linija mora

Opis

Prodaje se prelep stan koji se nalazi na trećem spratu, u mirnom i živopisnom mestu u selu Lepetane, Tivat.

Kuća se nalazi samo 30 metara od najbliže plaže. Ceo stan je uređen tako da pruža fantastičan panoramski pogled na more, kako iz samog stana tako i sa dva balkona. Zgrada se nalazi okružena prirodom, morskim pejzažima, najboljim plažama Tivatske rivijere.

Ceo stan je opremljen podnim grejanjem, dva kupatila, dve klime, dva balkona, dvoja ulazna vrata. Projekat stana je veoma kompetentno urađen na način da se po želji može preurediti u dva odvojena stana. Ima svoje parking mesto. Aerodrom Tivat 8 km, ili 10 minuta autom; centar Tivta udaljen je samo 2 km ili 30 minuta hoda.

Sva dokumenta su spremna za prodaju, legalno čista, jedan vlasnik, cena 300.000 evra.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.


    Tags