Vila sa 4 spavaće sobe 50 metara od mora Stoliv, Boka kotorska

900.000 €
Prodaja
Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
280
Spavaće sobe
4
Kupatila
2
Garaže
1

Prostor

  • Površina placa: 500 kv.m.

Sadržaji

  • Bazen
  • Bežični internet
  • Garaža / Parking
  • Kućni aparati
  • Pogled na more
  • Pogled na planine
  • Roštilj

Opis

Lokacija: Stoliv
Površina vile: 280 kv.m.
Površina parcele: 500 kv.m.
Broj spavaćih soba: 4
Broj kupatila: 2
Cena: 900.000 evra

Vila se nalazi u malom primorskom selu Stoliv – omiljenom mestu za odmor poznavaoca kvalitetnog odmora i najboljih skrovitih mesta u Crnoj Gori. Vila je idealna za dugo očekivani porodični odmor – ovdje će svaki član porodice pronaći mjesto po svom ukusu – šta može biti bolje od jutarnje kafe na terasi sa panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv? A ako želite da se povučete sa svojom omiljenom knjigom, na raspolaganju vam je dodatni vrt u hladu voćaka, okružen ružičnjacima. Ili ko ne bi voleo osvežavajuće jutarnje kupanje u sopstvenom bazenu? Pa kakav odmor bez roštilja – u dvorištu je za ljubitelje roštilja podignut pravi balkanski „roštil”. Vila se nalazi na laganoj pješačkoj udaljenosti od najveće plaže u Stolivu i cijelog Bokokotorskog zaliva, a panoramski pogledi na planine, ostrva i drevni Perast jednostavno očaravaju.

Vila na tri sprata ima ograđeni prostor sa bazenom opremljenim ležaljkama i prostorom za sedenje sa roštiljem.

Izgled:

– Na prvom spratu su 2 spavaće sobe i donje kupatilo, iz spavaćih soba se izlazi u donje dvorište.

– Na drugom spratu se nalazi prostrani dnevni boravak sa izlazom na bazen i panoramska terasa sa panoramskim pogledom na more. Dnevna soba otvorenog plana je kombinovana sa kuhinjom i trpezarijom.

– Na trećem spratu su još 2 spavaće sobe sa drugim kupatilom. Oba kupatila su opremljena tušem.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».