Veliki plac sa kućom za gradnju Radanovići, Grbalj

188.000 €
Prodaja
Tip nekretnine: Zemljište

Prostor

  • Površina placa: 1320 kv.m.

Sadržaji

  • Garaža / Parking
  • Garden
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Dub, Kotor
Površina zemljišta: 1320 kv.m.
Površina kuće: 49 kv.m.
Cena: 188.000 evra

Nudimo na prodaju veliki urbanizovani plac u predgrađu Kotora. Ukupna površina zemljišta je 1320 kv.metara, na lokalitetu se nalazi mala kuća, osnove 49 kv.metara, za rušenje ili restauraciju. Postoje UT uslovi, voda i struja su obezbeđeni.

Koeficijenti građenja 0,3 i 0,8, koji važi za celu parcelu. Prema UTU, moguća je izgradnja zgrade od 3 sprata (P+1+Pk). Sa parcele se pruža neverovatan pogled na planine i more. Lokalitet se nalazi na mirnom mestu, ima dobar asfaltni put. Čista dokumenta, bez tereta i ograničenja, jedan vlasnik.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.