Udoban stan 50 metara od mora Risan, Boka kotorska

80.000 €
Prodato
Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
65
Sobe
3
Spavaće sobe
1
Kupatila
1

Sadržaji

  • Bežični internet
  • Klima uređaj
  • Podno grejanje
  • Pogled na more
  • Pogled na planine
  • Ugradni plakari

Opis

Na prodaju nudimo udoban stan sa slikovitim pogledom 50 metara od mora. Ukupna površina stana je 65 kvadratnih metara. Komforan raspored sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, ostavom i dva francuska balkona. Moguća je ugradnja dva kamina. Temperaturu u stanu regulišu dva klima uređaja, postavljen je i topli pod. Kuća u kojoj se nalaze stanovi izgrađena je po svim standardima nakon zemljotresa 1989. godine. Prozori iz kuhinje i dnevnog boravka gledaju na more, iz spavaćih soba – na planine.

Risan je najstariji grad u Boki Kotorskoj. Prvi put se pominje u istorijskim izvorima u 4. veku pre nove ere. Znamenitosti Risna impresioniraju sve koji su ih videli. Glavno blago grada su spomenici antičkog perioda. Tokom perioda I-II v. AD u gradu su izgrađene mermerne vile sa raskošnim mozaicima i skulpturama. U Risnu postoji plaža, nalazi se u samom centru sela i prostire se na oko kilometar.

Kontaktirajte agenta

Maksim Elagin

Speсialist / Специалист
Maksim ima duboko poznavanje lokalnog tržišta nekretnina, što njemu omogućava da pruži pouzdane savete svojim klijentima. Odličan sagovornik sa toplim i opuštenim pristupom. On razume da prodavci žele iskrene i ažurne informacije o tome kako potencijalni kupci vide njihovu imovinu.