Stan u kompleksu na prvoj liniji sa privatnim dvorištem Kostanica, Boka kotorska

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
73
Spavaće sobe
2
Kupatila
1

Sadržaji

  • Bazen
  • Garaža / Parking
  • Pogled na more
  • Pogled na planine
  • Prva linija mora
  • Roštilj
  • Teniski teren

Opis

Lokacija: Kostanica
Površina stana: 73 kv.m.

Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 1

Cena: 180.000 evra

Kostanica je malo prijatno ribarsko selo na obali Bokokotorskog zaliva, na ulazu u Risanski zaliv, pored moreuza Verige. Nekoliko kilometara dalje je skela Kamenare – Lepetane, u pravcu Morina i Risna. Na suprotnoj obali prostire se drevni grad Perast. Teško je reći koje je mesto fascinantnije: srednjovekovni Perast, sa svojim kamenim svodovima, u kojima je još uvek živ duh hrabrih mornara, ili dva ostrva, Sveti Đorđe i Sveta Marija na Grebenu, smeštena u sredini br. more između Kostanice i Perasta.

U Kostanjici će vas dočekati neobično čisto more, zahvaljujući svojim „morinj mlazovima” koji ga mešaju sa mnogim izvorima slatke vode, kao i neverovatno čist vazduh sa mirisom lovora i biljaka poput kestena, masline, oleandra. Kostanica ljubomorno čuva svoju privatnost, a pritom je udaljena svega nekoliko kilometara od svih važnih mesta u Boki.

Stan se nalazi u vikend kompleksu na prvoj liniji. Kompleks ima svoju peščanu plažu, sa dva pristaništa za jahte i čamce, restoranom, 20-metarskim bazenom sa ležaljkama i suncobranima, tri kafe-bara, prodavnicom i teniskim terenom koji se može koristiti besplatno. od strane vlasnika vile.

Panoramski pogled na ceo risanski zaliv i istorijski grad Perast i njegova dva bisera – ostrva Sveti Đorđe i Sveta Škrpela.

Stan površine 73 kvadrata. Sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kupatila. Velika prednost stana je velika terasa i privatno dvorište.

Contact the owner

1realty

Website
https://1realty.me