Poslednja dva stana u novom kompleksu Dobrota

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
74
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupatila
2

Prostor

  • Godina Izgradnje: 2022

Sadržaji

  • Bazen
  • Bežični internet
  • Garaža / Parking
  • Klima uređaj
  • Lift
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Dobrota, Kotor
Površina: 74 i 75 kv.m.
Kupatila: 2
Bazen: da
Parking dostupan: da

Cena: 177.600 i 180.000 evra

Na prodaju nudimo dva prekrasna stana od 74 kv.m i 75 kv.m sa pogledom na more u Dobroti. Svaki stan ima dve spavaće sobe i dva kupatila. čvor. Sa terase se pruža prekrasan pogled na Bokokotorski zaliv. Na krovu zgrade nalazi se bar i bazen, koji stanari i gosti mogu koristiti uz doplatu.

Raspored: dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila (jedno sa tuš kabinom), prostrana natkrivena terasa sa panoramskim pogledom. Kompleks ima sopstveni parking, gde možete kupiti sopstveno parking mesto po ceni od 10.000 evra. Udaljenost do mora je 300 metara. Stari grad Kotor udaljen je 5 km.

Selo Dobrota se nalazi u neposrednoj blizini antičkog grada Kotora. Proteže se nekoliko kilometara duž obale od Starog Grada do sela Ljuta. Mnogi smatraju Dobrotu jednim od najlepših sela u Boki Kotorskoj. Naselje se prvi put pominje pre 750 godina kada se zvalo Dabratum. Selo ima brojne barokne palate bivših kapetana, okružene egzotičnim mediteranskim biljem, uglavnom citrusima i maslinama. Pored baroknih palata, arhitektonsku strukturu čine brojne luksuzne vile, vikendice sa svojim marinama, šarmantne uvale i male plaže.

Selo ima mnogo hotela, restorana i kafića koji će vam obezbediti nezaboravno veče, nudeći vam lokalne morske specijalitete i najbolja vina. Dobrota je glavni put koji povezuje Dobrotu sa svim primorskim gradovima duž zaliva. Aerodrom Tivat je udaljen 15 km.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.