Porodična kuća sa panoramskim pogledom na samo 20 metara od mora Morinj, Boka kotorska

Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
280
Spavaće sobe
4

Prostor

  • Površina placa: 1000 kv.m.

Sadržaji

  • Garaža / Parking
  • Kamin
  • Ostava
  • Pogled na grad
  • Pogled na more
  • Pogled na planine
  • Roštilj

Opis

Nudimo na prodaju veliku porodičnu kuću koja se sastoji od više spratova, 4 spavaće sobe, kupatila. Svaki sprat ima kuhinjski deo, au dnevnom boravku je kamin, koji ne samo da greje, već i stvara udobnost. Sa svakog sprata otvara se neverovatan pogled na more i planine. Na samo 20 metara od mora, moguće je koristiti pristanište.

Površina kuće 280 kv.m.
Površina placa 1000 kv.m.

Lokacija kuće je zaista jedinstvena, kuća se nalazi u predivnom selu Morin (Kotorski zaliv). U blizini se nalazi prodavnica, restoran, kao i plaža. Morinj je malo letovalište u Boki Kotorskoj, koje se nalazi između sela Kostanjica i Lipci i udaljeno je 23 km od Kotora.

Selo je bukvalno zatrpano bujnom mediteranskom vegetacijom, mirišljavo svim mogućim aromama, u okolini raste lovor, nar, kupina i smokve. Lokalna peščano-šljunkovita plaža je skoro kilometar duga obala, smeštena pored kristalno čistog i plitkog zaliva. Zbog svoje povoljne lokacije, sunce obasjava ovu crnogorsku plažu i do 16 sati dnevno. Čistoća morske vode se objašnjava stalnim prilivom slatke vode iz reke i kanala, lokalne vode su bogate ribom, rakovima, školjkama, jastozima. A bujne biljke koje okružuju plažu donose prijatnu hladnoću tokom vrelog sunčanog dana.

Ovdje se nalazi restoran Ćatovica Mlini, poznat širom Crne Gore, koji je specijalizovan za riblja jela i nudi najbolja vina.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».