Penthouse sa terasom u novoj kući Tivat

250.000 €
Prodaja
SKU: FirstRealty-5329
Tip nekretnine: Penthouse
Površina (kv.m.)
62
Sobe
3
Spavaće sobe
2
Kupatila
1
Garaže
1

Prostor

  • Godina Izgradnje: 2023

Sadržaji

  • Garaža / Parking
  • Klima uređaj
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Dumitran, Tivat
Površina: 62 kv.m. + 19 kv.m. terasa
Dostupna garaža: da

Na prodaju nudimo svež i prostran penthouse. Stan sa 2 spavaće sobe ima površinu od 62 kv.m. i velika terasa od 19 kv.m. Stan zauzima ceo sprat ove zgrade i ima ekskluzivni lift direktno u stan. Zgrada je još uvek u izgradnji i predviđena je za završetak na proleće 2023. godine.

Pentheis ima veliki dnevni boravak sa kombinovanom kuhinjom i trpezarijom, kao i 2 spavaće sobe odvojene kupatilom koje će imati podno grejanje. Završeni stan po sadašnjoj ceni imaće kompletno urađene zidove i podove, priključke za struju, vodu i kanalizaciju, klimu u svakoj prostoriji i parking mesto. Ponudi se mogu dodati kuhinja, nameštaj i mali kućni aparati.

Zgrada kompleksa se nalazi u razvijenom delu grada, sva infrastruktura je dostupna u blizini. Aerodrom Tivat je udaljen samo 2-3 minuta automobilom.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.