Penthouse sa pogledom na more Tivat

480.000 €
Prodato
Tip nekretnine: Penthouse
Površina (kv.m.)
143
Spavaće sobe
3
Kupatila
2

Prostor

  • Godina Izgradnje: 2019

Sadržaji

  • Lift
  • Pogled na grad
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Predstavljamo vam novu, stambenu zgradu u lepom, mirnom delu u blizini centra Tivta. Kuća je puštena u rad krajem 2020. godine. Kuća je građena po svim savremenim standardima kvaliteta i savršena je kako za stalni boravak tako i za letovanje. U blizini je sva potrebna infrastruktura – vrtić, škola, prodavnice, apoteka, kafići, restorani. Do plaže se stiže za 10 minuta, a do Porto Montenegra i fitnes centra za 15 minuta.

Na teritoriji kuće nalazi se veliki parking i garaža; zatvoreni prostor. Stanovi su prostrani i svetli zbog panoramskih prozora i visokih plafona.

Na poslednjem spratu se nalaze tri penthausa, od kojih je jedan na prodaju. Ovaj penthouse ima najbolju lokaciju jer se sa terase pruža panoramski pogled na more, a stan je preplavljen suncem tokom celog dana.

Penthouse, 143 kv.metara, sastoji se od:

– 3 spavaće sobe,

– 2 kupatila,

– veliki dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom,

– Velika polukružna terasa sa prekrasnim pogledom na more i grad.

Penthaus ima svoju ugradnu kuhinju koja je uključena u cenu.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».


    Tags