Nova moderna vila sa pogledom na more Tivat

Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
480
Spavaće sobe
3
Kupatila
3
Garaže
5

Prostor

 • Površina placa: 1000 kv.m.
 • Godina Izgradnje: 2022

Sadržaji

 • Bazen
 • Bežični internet
 • Garaža / Parking
 • Garden
 • Kamin
 • Klima uređaj
 • Pogled na more
 • Pogled na planine
 • Roštilj

Opis

Luksuzna nova vila na području Tivat-Kavač. Završetak izgradnje decembar 2022!

Stambena površina: 317 kv.m.
Ukupna površina sa terasama i podrumom: 480 m2.
Parcela: 1.000 kv.m.
3 spavaće sobe
3 kupatila
Parking za 5 automobila

Cena: 1300.000 evra

Nova moderna porodična vila sa tri spavaće sobe, terasama sa panoramskim pogledom na more, ostrvo Sveti Marko i poluostrvo Luštica, sa bazenom na krovu nalazi se u mestu Kavač na obali Tivatskog zaliva. Vila je sa svih strana okružena borovom šumom i potpuno je osamljena, pogled nikada neće biti zaklonjen, a sa svih strana vile je samo priroda, nema komšija. Prilikom gradnje veliku pažnju smo posvetili kvalitetu gradnje i materijala, koristili visokokvalitetnu hidro i termo izolaciju, veoma čvrst temelj, hidrofobni beton, sve najsavremenije tehnologije i savestan pristup.

Kavač – jedinstveno mesto sa svojom mikroklimom i prelepom prirodom – nalazi se na uzvišenju iznad tivatskog aerodroma, a njegova jugozapadna orijentacija pruža sunce tokom cele godine. Miran i ugodan gradić je zaštićen od turističke gužve, a udaljen je samo 10 minuta vožnje od centra Tivta i Kotora, 5 minuta od glavnih tržnih centara, međunarodne Kembridž škole i aerodroma. Ovo mesto je veoma pogodno i za stalno stanovanje i za rekreaciju.

Magični svež vazduh na lokaciji kombinuje morski povetarac i arome borove šume. Zbog položaja na brdu, nema takve vlažnosti kao na obali, a po vrućini je ovde nekoliko stepeni hladnije nego uz more.

Sve u vili je osmišljeno za udoban život: moderan otvoreni plan, specijalizovane tehničke prostorije, uključujući vešeraj i kotlarnicu, garderobe, prostrani hodnik u kombinaciji sa kuhinjom, svetlu trpezariju. Panoramski prozori i drugo svetlo stvaraju neopisiv osećaj prostranosti, a visoki kamin stvaraće udobnost i romantiku. Rekreacioni prostor na krovu sa bazenom 5,5×4 metara, letnjom kuhinjom, kupatilom i velikom terasom idealni su za prijem gostiju i opuštanje i uživanje u prekrasnom pogledu na Tivatski zaliv i prelepim zalascima sunca. Potpuno odsustvo kolega od suseda stvara osećaj privatnosti. Spavaći deo na drugom spratu ima 3 spavaće sobe i prostranu salu za dečije igre, biblioteku, muzičku sobu ili kancelariju.

Vila je u izgradnji, planirani rok završetka je decembar 2022, u ovoj fazi moguće je odabrati završne materijale po svom nahođenju.
Dinamika plaćanja:

10% — po rezervaciji i potpisivanju predugovora o prodaji (jul 2022)
30% po završetku grubih betonskih radova (avgust 2022.)
40% – po završetku završnih radova (novembar 2022)
15% – po završetku fasade i uređenja (decembar 2022)
5% po potpisivanju konačnog kupoprodajnog ugovora (decembar/januar 2022.)

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».