Moderna vila sa bazenom i panoramskim pogledom na more Prcanj, Boka kotorska

SKU: FirstRealty-1033
Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
479
Spavaće sobe
5
Kupatila
6

Prostor

  • Površina placa: 3711 kv.m.

Sadržaji

  • Bazen
  • Pogled na more
  • Pogled na planine
  • Roštilj
  • Sauna

Opis

Lokacija: Kotor, Prčanj
Ukupna površina: 479 kv.m.
Neto unutrašnja površina: 373 kv.m.
Površina zemljišta: 3711 kv.m. + dio prilaznog puta i parking za goste.
Spavaće sobe: 5
Kupatila: 5+1
Bazen, garaža, sauna

Villa Sunniside je prostrana moderna kuća sa 5 spavaćih soba sa luksuznim enterijerom, saunom, beskonačnim bazenom i garažom za dva automobila do koje se dolazi preko privatnog prilaza. Kuhinja je opremljena vrhunskim aparatima Nobilia / Boch, kupatilo je opremljeno V&B / Catalano / HansG keramikom, podovima od prirodnog kamena i florim / porcelanozom. Opremljen je ugrađenim sistemima za klimatizaciju i ventilaciju, kao i podnim grejanjem.

Smještena u mirnom slikovitom dijelu zaljeva, vila nudi privatnost i prekrasan pogled na more, okružena planinama i mediteranskim rastinjem. Villa Sunniside nudi kombinaciju privatnosti i blizine lokalne marine na obali mora i kratke vožnje od istorijskog grada Kotora, luksuzne marine Porto Montenegro i međunarodnog aerodroma Tivat.

Struktura vile:
Prizemlje – Velika garaža, teretana, vešeraj, ostave i tehničke prostorije (centralna kontrola i klimatizacija, video nadzor, video interfon, protivpožarna i obezbeđenje, VIFI).

Drugi sprat – hodnik sa velikim staklenim površinama koji vodi direktno u dvorište i na bazen, na levoj strani – prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, gde se nalazi peć na drva, odakle se pruža panoramski pogled na more se otvara; desno je velika spavaća soba sa kupatilom koje ima direktan pristup bazenu, još jedna spavaća soba, kupatilo i sauna, gostinjski toalet.

Treći sprat – Tri velike spavaće sobe sa kupatilima i prostranom terasom.

Spolja je beskonačni bazen 8m x 6m i tuš.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».


    Tags