Luksuzna vila sa otvorenim bazenom i panoramskim pogledom na zaliv Prcanj, Boka kotorska

SKU: FirstRealty-1020
Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
373
Spavaće sobe
4
Kupatila
4

Prostor

  • Površina placa: 1830 kv.m.

Sadržaji

  • Bazen
  • Garaža / Parking
  • Garden
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Kotor, Prčanj
Ukupna površina: 373 kv.m.
Neto unutrašnja površina: 291 kv.m.
Ukupna površina placa: 1830 kv.m. + deo prilaznog puta i parking za goste.
Spavaće sobe: 4
Kupatila: 3+1
Bazen, garaža

Villa Baiviev je prostrana moderna vila sa 4 spavaće sobe sa luksuznim enterijerom, saunom, infiniti bazenom i garažom za dva automobila do koje se dolazi privatnim putem. Kuhinja je opremljena vrhunskim aparatima Nobilia / Boch, kupatilo je opremljeno V&B / Catalano / HansG keramikom, podovima od prirodnog kamena i florim / porcelanozom. Opremljen je ugrađenim sistemima za klimatizaciju i ventilaciju, kao i podnim grejanjem.

Vila se nalazi 4 km od Starog grada Kotora i 14 km od luksuzne marine Porto Montenegro. Najbliži aerodrom je u Tivtu (11 km), zatim u Dubrovniku (53 km) i Podgorici (89 km).

Raspored vile:
Prizemlje – otvoreni dnevni boravak sa visokim plafonom i šporetom na drva, sa panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv i planine, kuhinja i trpezarija sa pogledom na bazen i terasu; spavaća soba sa kupatilom, koja takođe ima direktan izlaz na terasu do bazena; gostinjski toalet, teretana, pomoćne, ostave i tehničke prostorije (centralna kontrola i klimatizacija, video nadzor, video interfon, protivpožarna zaštita i obezbeđenje, VIFI).

2. sprat – glavni ulaz i staklena sala, iz koje stepenice vode direktno do bazena; tri spavaće sobe i dva kupatila, prilaz garaži za dva automobila.

Spolja je beskonačni bazen 8,5m x 5m i tuš.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».


    Tags