Luksuzan dvosoban stan sa neverovatnim pogledom na more Dobrota

260,000 €
Prodaja
Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
75

Sadržaji

  • Bazen
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Nudimo na prodaju luksuzan stan sa dve spavaće sobe i dva kupatila. Stan je kompletno namješten i opremljen svime što je potrebno za ugodan boravak, nalazi se u novoj kući. Ukupna površina je 75 kv.m. Postoji bazen na krovu koji takođe nudi neverovatan pogled na zaliv.

Bokokotorski zaliv je izuzetno lep i ni po čemu nije inferioran u odnosu na fjordove Norveške. Zaliv je na Uneskovoj listi svetske baštine.

Kompleks pruža prelep pogled na more, a jugozapadna orijentacija pruža obilje sunca tokom cele godine i zadivljujućih zalazaka sunca.

Grad Kotor je jedno od najživopisnijih i istorijski najznačajnijih mjesta u Crnoj Gori, ljetovalište je tokom cijele godine, a čuveni Bokokotorski zaliv je popularno mjesto u Evropi za rekreaciju, jahting, turizam i festivale. Do međunarodnog aerodroma Tivat – 15 minuta, do granice sa Hrvatskom – 50 km.

Drevni grad Kotor je uskih ulica, sa kafićima i prodavnicama, crkvama i muzejima. Nasip sa luksuznim jahtama i ribarskim čamcima. Planina Vrmac, koja visi nad kompleksom, sa vekovnim borovima i ostacima vojnih građevina iz vremena Austrougarske, prožeta je mrežom pešačkih staza. Trekking, planinarenje, šetnja.

Odlična investicija – kombinacija odličnog pogleda, pristupačnosti, lokacije u „Fjordu sa pet zvezdica“ i cene znatno ispod cene nekretnina u većini modernih kompleksa.

Lokacija: Dobrota (Kotor)
Površina stana: 75 kv.m.
Udaljenost od mora: 400 m
Cena: 200.000 evra

Contact the owner

1realty

Website
https://1realty.me