Hitna prodaja kuće na odmaralištu Krašići, Tivat

130.000 €
Prodato
Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
61
Spavaće sobe
3

Prostor

  • Površina placa: 115 kv.m.

Sadržaji

  • Garaža / Parking
  • Klima uređaj
  • Nameštaj
  • Pogled na more

Opis

Hitna prodaja kuće u Krašićima! Ova nekretnina u Crnoj Gori, na poluostrvu Luštica, je potpuno renovirana monolitna kuća sa 2 stana. Parcela – 115 kv.m.

Do kuće vode dva puta. Po blagom putu – 500 metara do mora, po strmom putu – 90 metara.

Kuća je dvospratna. Površina – 61 kv.m. U isto vreme, raspored kuće je veoma dobar. Na prvom spratu se nalazi studio apartman. Na drugom: dnevni boravak, dve spavaće sobe, terasa, kupatilo.

Kuća je veoma udobna i udobna. Ima velike terase i dvorište sa roštiljem. Pogled na more. Sav nameštaj i tehnika su praktično novi.

Ova jeftina nekretnina u Crnoj Gori je dobra ponuda za odmor ili stalni boravak. Pogodna lokacija – 15-20 minuta vožnje do aerodroma Tivat.

Nekretnina ima kompletan paket dozvola.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.