Garsonjera u razvijenom selu Radovići (centar) Luštica

75.000 €
Prodaja
Tip nekretnine: Studio
Površina (kv.m.)
25
Kupatila
1

Prostor

  • Godina Izgradnje: 2024

Sadržaji

  • Garaža / Parking
  • Lift
  • Pogled na grad
  • Pogled na planine

Opis

Nudimo na prodaju garsonjeru površine 25 m2, koja se nalazi na prvom spratu četvorospratne stambene zgrade u razvijenom selu Radoviči. Kuća je u završnoj fazi izgradnje, završetak radova je zakazan za decembar 2023. godine. Stan se izdaje kao fina završna obrada, kuća je opremljena liftom.

Garsonjera sa balkonom, idealna za stalni boravak. U blizini se nalazi sva potrebna infrastruktura, prodavnica, pošta, turistička organizacija. Plaže su takođe na pešačkoj udaljenosti, kao što je Plavi horizont, praktično jedina peščana plaža na poluostrvu Luštica.

Kuća se nalazi u samom centru sela Radoviči, na glavnom putu. Kompleks Luštica Centrale udaljen je samo nekoliko minuta vožnje. Do marine Luštica beg može se doći za 3-5 minuta automobilom. Uz kuću se nalazi parking, a postoji i podzemni parking.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».