Garsonjera u novom kompleksu (uspešna investicija) Tivat

106.330 €
Prodato
Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
35
Kupatila
1

Sadržaji

  • Concierge
  • Garaža / Parking
  • Klima uređaj
  • Lift

Opis

Stan se nalazi na 3. spratu i prodaje se u finoj završnoj obradi sa instaliranim vodovodom u kupatilu. Ukupna površina garsonjere je 34,3 kv. metara.

Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila. Prozori gledaju na dvorište kompleksa.

Kompleks obezbeđuje uređenje, dečije igralište i prostor za rekreaciju. Celo prizemlje kompleksa je predviđeno za restorane, kafiće, prodavnice, apoteku i povrtarnicu. Zgrada ima 5 spratova i podzemni parking.

Zahvaljujući dobroj lokaciji, kompleks ima lak pristup svoj neophodnoj infrastrukturi i predstavlja odlično mesto za život u Tivtu. Na pješačkoj udaljenosti od mora, nasipa, sportskih terena, ambulante, crkve, škole, vrtića, kafića i restorana, supermarketa. Kompleks je idealan za celogodišnji život i za izdavanje.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».