Dvosoban stan u jednom od najboljih kompleksa u Orahovcu Orahovac, Boka kotorska

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
63
Spavaće sobe
2
Kupatila
1

Sadržaji

  • Bazen
  • Garaža / Parking
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Orahovac
Površina: 63 kv.m.
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 1

Cena: 138.000 evra

Prodaje se stan u najprestižnijem kompleksu „Green Hills“, Orahovac (Crna Gora). Sa terase ovog prostranog apartmana pruža se neverovatan panoramski pogled na Bokokotorski zaliv – pravi biser Jadrana.

Stan se sastoji od ogromnog dnevnog boravka sa odvojenom kuhinjom, dve prostrane spavaće sobe, kupatila, ulaznog hodnika i terase. Ukupna površina stana je 63 kvadratnih metara. Kompleks ima 50 kv. metara, parking mesta su uvek na raspolaganju, vrši se danonoćni video nadzor.

Stan je djelimično namješten. U njemu će vam zimi biti toplo zbog dobre toplotne izolacije i položaja stana (sunčana strana), a leti prohladno, jer. postoji sistem za klimatizaciju. Internet i TV obezbeđeni.

Udaljenost do glavnog autoputa je samo 350 metara. Najbliža plaža je udaljena 300 metara, a možete prošetati za samo 8-10 minuta mirnim tempom. Na pješačkoj udaljenosti nalaze se prodavnice, restorani i kafići.

Automobilom se do Perasta stiže za samo 5 minuta, do Kotora za 15 minuta, do aerodroma Tivat 25 minuta vožnje automobilom. Sam kompleks Green Hills nalazi se u veoma mirnoj oblasti sa puno zelenila i cveća. Oko kompleksa su gajevi reliktnih hrastova, istorijske građevine, manastir, živopisne pešačke staze.

Orahovac je malo turističko naselje, na najsjevernijoj tački Boke Kotorske, smješteno u blizini poznatog Kotora. Ovo mesto se smatra jednim od najzelenijih u zalivu, zbog prisustva divljih šikara i prelepog hrasta u njegovoj blizini, gde raste i hrast star četiri stotine godina. I sami meštani Orahovac često nazivaju „rajskim vrtom“. U Orahovcu se odmaraju oni koji žele da nađu mirno mesto daleko od buke velikih turističkih centara, da budu sami sa suncem, morem i šumom daska.

Lokalne šljunčane plaže, sa raširenim drvećem koje raste duž ivice, sa providnom morskom vodom retke tirkizne nijanse, toliko su čiste da se po želji može videti dno na dubini od nekoliko metara. Nije slučajno da je u ovim vodama postavljeno nekoliko farmi za uzgoj dagnji ​​i kamenica, koje su veoma osetljive na zagađenje.

Contact the owner

1realty

Website
https://1realty.me