Dizajnerski stan sa prekrasnim pogledom na more i planine Dobrota

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
86
Spavaće sobe
2
Garaže
2

Sadržaji

  • Garaža / Parking
  • Kućni aparati
  • Nameštaj
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Dobrota, Kotor
Površina stana: 86 kv.m.
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 2

Cena: 295.000 evra

Zgrada se sastoji od četiri sprata: donji nivo je u potpunosti rezervisan za garaže i ostave za stanare, na preostala tri sprata su stanovi, po 4 na spratu, tj. 12 u celoj zgradi.

Stan ima kvalitetnu završnu obradu; Sobe su opremljene split sistemima za grejanje i klimatizaciju, kao i automatskim roletnama. Ugrađena visokokvalitetna tehnika i nameštaj. Sa terase se pruža magičan, panoramski pogled na zaliv.

Kompleks ima lift koji se spušta u donji nivo garaže. U cenu stana ulazi 1 garažno mesto (19 m2), 1 ostava (19 m2) i 1 parking mesto na ulici.

Za 5 minuta možete doći do grada Kotora – bisera zaliva ili prošetati uz more duž šetališta sa brojnim kafićima i restoranima, koji će Vam pružiti puno zadovoljstva u bilo koje doba godine. Sam grad je okružen stablima maslina i citrusa. Grad ima svu neophodnu infrastrukturu: prodavnice, restorane, apoteke, ambulantu.

Kontaktirajte agenta

Alina Lialina

Manager / Менеджер
Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».