Vila „Orhideja“ 2 spavaće sobe, privatni vrt i samo 1 minut do plaže Orahovac

350,000 €
Prodaja
Tip nekretnine: Garage
Površina (kv.m.)
95
Spavaće sobe
2
Kupatila
2
Garaže
1

Prostor

  • Površina placa: 500 kv.m.

Sadržaji

  • Arbor
  • Garaža / Parking
  • Prva linija mora
  • Roštilj

Opis

Lokacija: Orahovac, Kotor
Površina kuće: 95 kv.m.
Površina parcele: 500 kv.m.
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 2

Cena: 350.000 evra

Dvospratna udobna kuća sa sopstvenom baštom u prelepom selu Orahovac (Kotorski zaliv). Orahovac je malo i mirno selo koje je traženo među turistima sa malom decom – ima nekoliko čistih šljunčanih plaža i nema bučnih kafića i diskoteka; savršeno mesto za porodični odmor.

Kuća ima svoj ograđeni prostor sa mediteranskim rastinjem (palme, smokve); ukupna površina parcele je 500 kv.m. Teritorija je potpuno ograđena; instalirane automatske kapije. Do plaže se stiže za 2-3 minuta! Nekoliko kafića, restorana, prodavnica prehrambenih proizvoda i barova na plaži nalazi se na pešačkoj udaljenosti.

Izgled:

– 1. sprat: dnevni boravak, kupatilo, ostava, unutrašnje stepenište za 2. sprat. Tu je i garaža.

– 2. sprat: 2 spavaće sobe, kupatilo, balkon sa pogledom na baštu.

U blizini se nalazi i susedna parcela sa nedovršenim mini-hotelom za 8 apartmana, zbog čega ima visok investicioni potencijal ukoliko se kupe oba objekta.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».