Trospratna kuća u mirnom kraju sa panoramskim pogledom na more Krašići, Tivat

Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
77
Spavaće sobe
3

Prostor

  • Površina placa: 102 kv.m.

Sadržaji

  • Garden
  • Klima uređaj
  • Kućni aparati
  • Nameštaj
  • Pogled na planine

Opis

Nudimo na prodaju trospratnu kuću u mirnom rekreativnom naselju Krašići, 120m od mora sa panoramskim pogledom. Ukupna površina kuće je 77 kv.m., površina parcele je 102 kv.m.

tri sprata:
– Prvi sprat: dnevni boravak – trpezarija – kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom. kabina, vešeraj. Kožna sofa na rasklapanje za 2 kreveta.
– Drugi sprat: dve spavaće sobe sa kupatilom sa tuš kabinom, balkon-terasa, unutrašnje stepenište – na treći sprat;
– Treći, potkrovlje: soba od 17 kv.m. sa 4 ležaja, kupatilom i balkonom.

Moguća je podela kuće na dva stana.

Kuća se nalazi 12 km od Tivta i Kotora. Početak Bokokotorskog zaliva. Ispred kuće se nalazi terasa od 20 kv.m. i travnjak od 20 kv.m., veliko drvo mandarine. Sa bilo koje etaže – prekrasan panoramski pogled na more i planine, samo 120m od mora.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.