Stan u kompleksu Anatolija sa pogledom na planinu Bečići, Budva

110.400 €
Prodaja
Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
46
Sobe
2
Spavaće sobe
1
Kupatila
1

Sadržaji

  • Bazen
  • Lift
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Bečići, Budva
Površina stana: 46 kv.m.
Broj spavaćih soba: 1
Cena: 110.400 evra

Nudimo na prodaju prekrasan stan u stambenom kompleksu ANATOLIA Porodična rezidencija u selu Bečići, Budvanska rivijera. Stan se nalazi na trećem spratu, gde terasa i prozori gledaju na planine.

Na teritoriji kompleksa nalaze se 4 visoke zgrade. Teritorija kompleksa je zatvorena i čuvana, ima danonoćni video nadzor, ima svoj podzemni i nadzemni parking, bazen, restoran sa pogledom na Jadran i minimarket na teritoriji. Na krovu prve kuće nalaze se solarni paneli za ekonomičnije korišćenje stanova.

Stan se prodaje nenamešten, u tuš kabini je instaliran vodovod, bojler i tuš kabina. Svi stanovi u ovom kompleksu imaju kvalitetnu i skupu završnu obradu, dobru zvučnu i toplotnu izolaciju. Pod je od hrastovog parketa vrhunske klase, a priključen je i multi-split sistem klimatizacije.

Od kompleksa do nasipa udaljeno je svega 10 minuta hoda. Do istorijskog centra Budve može se doći za 10-15 minuta automobilom, do aerodroma u Podgorici ili Tivtu oko 1 sat. Svi stanovi u ovom kompleksu imaju odličan investicioni potencijal!

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».