Stan sa panoramskim pogledom na more i planine, samo 300 metara od šetališta Dobrota

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
86
Spavaće sobe
2
Kupatila
2
Garaže
1

Sadržaji

  • Nameštaj
  • Pogled na grad
  • Pogled na more

Opis

Lokacija: Dobrota, Kotor
Površina stana: 86 kv.m.
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 2

Cena: 200.000 evra

Dobrota je jedno od najperspektivnijih mesta u Boki Kotorskoj. Jedan od pluseva je šetalište i blizina starog grada Kotora. Stan je pogodan ne samo za celogodišnji život, već i za dnevno iznajmljivanje turistima.

Nalazi se na 3. spratu nove moderne zgrade. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom, hodnika, dve spavaće sobe, dva kupatila i terase sa koje se pruža prekrasan pogled na zaliv. Stan je kompletno namješten i opremljen aparatima. U dnevnoj sobi je postavljeno podno grejanje. Svaki prozor pruža predivan pogled na more i planine.

Plaža i prelepo šetalište udaljeni su oko 300 metara, u neposrednoj blizini se nalazi restoran koji radi tokom cele godine, prodavnice, pekara i škola.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».