RENOVIRANA KAMENA KUĆA NA LUŠTICI Đuraševići, Tivat

270.000 €
Prodaja
Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
105
Spavaće sobe
2
Kupatila
2

Prostor

  • Površina placa: 125 kv.m.

Sadržaji

  • Nameštaj
  • Pogled na planine

Opis

Prodaje se renovirana kamena kuća na Luštici, Đuraševići.

Površina kuće je 105 kv.m. Ima 2 sprata. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom i trpezarijom, gostinjski toalet. Na drugom spratu se nalaze 2 spavaće sobe i kupatilo.

Parcela je 125 kv.m. Dvorište je opremljeno letnjom kuhinjom i kamenim roštiljem.

Ova nekretnina u Crnoj Gori nalazi se u autentičnom ambijentu, među starinskim kamenim građevinama. Istorijska i materijalna vrednost pojedinačnih starih kuća koje se danas prodaju samo raste s vremenom. Pored toga, ove nekretnine su veoma tražene za iznajmljivanje, posebno među evropskim turistima.

Pored toga, lokacija ima posebnu privlačnost za ulaganja. Đuraševići se nalaze u centralnom delu poluostrva Luštica, u neposrednoj blizini elitnog sela Luštički zaliv. Zbog ekološke prihvatljivosti regiona, blizine prelepih plaža, kao i snažnog razvoja Luštice, izgradnje novih puteva i infrastrukture, objekat ima veliki investicioni potencijal.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».