Prostrana kuća sa rajskim vrtom i neverovatnim pogledom na more Seoce, Budva

250.000 €
Prodato
Tip nekretnine: Vila / Kuća
Površina (kv.m.)
118
Spavaće sobe
2
Kupatila
2

Prostor

  • Površina placa: 591 kv.m.

Sadržaji

  • Arbor
  • Bazen
  • Pogled na more
  • Pogled na planine
  • Roštilj

Opis

Lokacija: Seoce, Budva
Površina kuće: 118 kv.m.
Površina parcele: 591 kv.m.
Spavaće sobe: 2
Kupatila: 2

Cena: 250.000 evra

Na prodaju dvospratna kuća u selu Seoce, kod Budve. Kuća se nalazi u ćorsokaku na samom vrhu sela. Neverovatan pogled na okolinu, more i najbolje plaže Budvanske rivijere otvara se sa bilo kog mesta u kući ili bašti!

Površina placa je 591 kv.m., površina same kuće je 118 kv.m. Podovi u svim prostorijama su opremljeni električnim grejanjem. Satelitska antena, kablovski internet.

Prvi sprat, površine 58 kv.m., sastoji se od: kuhinje u kombinaciji sa dnevnim boravkom, kupatila, otvorenog kamina sa vazdušnim grejanjem, panoramskih prozora, izlaza u baštu.

Drugi sprat, površine 60 kv.m., sastoji se od: glavne spavaće sobe, gostinjske spavaće sobe, predsoblja, balkona površine 25 kv.m., kupatila sa podnim grejanjem, ulaznog hola, svlačionica.

U blizini kuće, direktno na lokaciji, nalazi se sauna sa električnim kaminom. Kući su potrebne manje kozmetičke popravke.

Parcela je podeljena na 5 nivoa (parking, donja bašta, glavna parcela, srednja bašta, gornja bašta). Vodovod za navodnjavanje je postavljen na svim nivoima. Sve staze imaju LED osvetljenje. Postoji rezervoar za vodu od 15 kubnih metara. Lokacija je ograđena mrežom oko perimetra.

Udaljenost od Budve 2,5 km, do aerodroma Tivat 17 km.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.