Prostran dvosoban stan na samo 100 metara od mora Ljuta, Kotor

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
80
Spavaće sobe
2
Kupatila
1

Sadržaji

  • Pogled na grad
  • Pogled na more

Opis

Svetao, prostran dvosoban stan sa neverovatnim panoramskim pogledom na more – idealno mesto za ljubitelje tihog, udobnog odmora. Nekoliko minuta hoda nalaze se poznati riblji restoran Stari Mlini i supermarket-butik COGI sa najboljim vinima i sirevima iz svih obližnjih zemalja – Italije, Španije, Francuske. Za 5 minuta vožnje automobilom možete doći do Starog grada Kotora, tržnog centra, restorana, kafića i prodavnica.

Apartman se sastoji od 2 spavaće sobe, kupaonice, prostrane dnevne sobe s panoramskim prozorima, velike terase s direktnim pogledom na more i bočne terase.

Pored toga, možete kupiti garažno mesto.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.