Poslednji stanovi u novom kompleksu na obali zadivljujućeg Kotorskog zaliva Dobrota

110,240 €
Prodato
Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
52
Sobe
2
Spavaće sobe
1
Kupatila
1

Prostor

  • Godina Izgradnje: 2022

Sadržaji

  • Bazen
  • Bežični internet
  • Garaža / Parking
  • Klima uređaj
  • Pogled na grad
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Nudimo na prodaju poslednje stanove u stambenom kompleksu, koji se nalazi na obali zadivljujuće ljepote Boke Kotorske u naselju. Dobrota je udaljena samo 25 minuta hoda od Starog grada Kotora. Svi apartmani imaju zadivljujući pogled na more. Udobnost, pristupačnost, zadivljujući pogled na zaliv – u jednom paketu.

Na prodaju su stanove sa 1, 2 i 3 spavaće sobe, površine od 52 do 101 m2. a po ceni od 110’240 do 214’120 evra.

Bokokotorski zaliv je izuzetno lep i ni po čemu nije inferioran u odnosu na fjordove Norveške. Zaliv je na Uneskovoj listi svetske baštine.

Kompleks pruža prelep pogled na more, a jugozapadna orijentacija pruža obilje sunca tokom cele godine i zadivljujućih zalazaka sunca.

Grad Kotor je jedno od najživopisnijih i istorijski najznačajnijih mjesta u Crnoj Gori, ljetovalište je tokom cijele godine, a čuveni Bokokotorski zaliv je popularno mjesto u Evropi za rekreaciju, jahting, turizam i festivale. Do međunarodnog aerodroma Tivat – 15 minuta, do granice sa Hrvatskom – 50 km.

Drevni grad Kotor je uskih ulica, sa kafićima i prodavnicama, crkvama i muzejima. Nasip sa luksuznim jahtama i ribarskim čamcima. Planina Vrmac, koja visi nad kompleksom, sa vekovnim borovima i ostacima vojnih građevina iz vremena Austrougarske, prožeta je mrežom pešačkih staza. Trekking, planinarenje, šetnja.

Odlična investicija – kombinacija odličnog pogleda, pristupačnosti, lokacije u „Fjordu sa pet zvezdica“ i cene znatno ispod cene nekretnina u većini modernih kompleksa.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.