Moderan stan u novom stambenom kompleksu Dobrota, Boka kotorska

SKU: FirstRealty-5815
Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
109
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupatila
2

Sadržaji

  • Bežični internet
  • Garaža / Parking
  • Klima uređaj
  • Lift
  • Nameštaj
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Kotor, Dobrota
Spratnost/sprat: 5/5
Površina: 109 m2
Spavaće sobe: 3
Broj kupatila: 2
Broj terasa: 2
Dostupnost lifta: da
Parking: da, možete kupiti mesto
Novogradnja / preprodaja: novogradnja
Udaljenost od mora: 300 m

Cena: 270.000 €

Opis:

Prodaje se stan u Dobroti u novom stambenom kompleksu na 5 spratu. Kompleks se nalazi 300 metara od mora. Za stanovnike kompleksa postoji bazen, spa centar, teretana, recepcija i kompanija za upravljanje. Stambeni kompleks ima parking, možete kupiti mesto. Kuća ima lift.

Moderan stan sa visokokvalitetnom završnom obradom. 2 kupatila, 3 spavaće sobe. Veliki dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom. Tu je i velika terasa sa prekrasnim pogledom na more.

U Dobroti postoji nekoliko kafića i restorana. uglavnom se nalaze na prvoj liniji, gde se možete spustiti za 3 minuta. Da biste diverzifikovali svoj obrok i odmor u celini, odavde se pešice stiže do Kotora, gde se nalaze odlična mesta za kupovinu, barovi i noćni klubovi. Pored čekanja je autobuska stanica koja tokom cijele godine saobraća između Dobrote i Kotora od ranog jutra do kasno u noć.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.