Jednosoban stan, Babin Do Budva

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
34
Spavaće sobe
1
Kupatila
1

Sadržaji

  • Garaža / Parking
  • Igralište
  • Klima uređaj
  • Kućni aparati
  • Nameštaj
  • Pogled na grad
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Budva, Babin Do.
Udaljenost od mora: 800 m
Stambena površina: 34 kv.m.

Odlična ponuda u najrazvijenijem i najpopularnijem ljetovalištu u Crnoj Gori. Prodaje se kompletno namješten i useljiv jednosoban stan. Udaljenost do mora vazdušnom linijom 650 metara ili 10 minuta peške.

Struktura:

Hodnik, dnevni boravak u kombinaciji sa trpezarijom i kuhinjom, jedna spavaća soba, terasa, kupatilo sa tuš kabinom i VC

Imanje poseduje veliki broj parking mesta na otvorenom. Ima dovoljno prostora za sve stanovnike – čak i u sezoni kada je grad prepun turista.

Oblast je popularna među turistima iz celog sveta, a nekretnine ovde imaju ogroman potencijal za iznajmljivanje.

Pored toga, zbog svoje lokacije u blizini sve urbane infrastrukture i, u isto vreme, relativne udaljenosti od gradske vreve, ovo područje je veoma popularno među lokalnim stanovnicima koji cene udobnost i miran provod.

Na pješačkoj udaljenosti nalaze se restorani i kafići, prodavnice i supermarketi, gradska pijaca, centralna pošta, ekspoziture banaka, automehaničarske radnje i kozmetički saloni, šetalište i Stari grad Budva.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».