Garsonjera u centru grada Budva

Tip nekretnine: Studio
Površina (kv.m.)
38
Sobe
1
Kupatila
1

Sadržaji

  • Bežični internet
  • Klima uređaj
  • Kućni aparati
  • Nameštaj
  • Pogled na grad

Opis

Garsonjera u centru grada, u blizini tržnog kompleksa TK Plaza. Stan se nalazi na drugom spratu, kuća ima lift, terasa ima pogled na grad.

Ukupna površina 32 kv. metara + 6 kv. metara lođa. Udaljenost od mora je samo 90 m. Stan je u odličnom stanju, svi vodovodni sistemi su novi, ima klimu. Odličan kvalitet gradnje, nosivi zidovi 50 cm. Leti nije vruće, zimi toplo i bez grejača.

Struktura: Veliki dnevni boravak, pogodno kombinovan sa kuhinjom, trpezarijom i spavaćom sobom. Kupatilo sa VC-om i tušem. Zbog svoje jedinstvene lokacije, stan nije samo dobar za stalno stanovanje, već ima i veoma visok potencijal za izdavanje, i veoma se dobro iznajmljuje – kako u sezoni tako i tokom cele godine.

Lokacija je jedinstvena – to je sam centar grada, ali veoma mirno dvorište. Infrastruktura područja – ima sve gradske sadržaje: gradsku pijacu, ekspoziture banaka, poštu, tržne centre, noćne klubove, kafiće i restorane, apoteku, pekare i parkinge, šetalište sa brojnim restoranima, turističke agencije, iznajmljivanje čamaca i kafići – sve je na pješačkoj udaljenosti. Stari grad je udaljen 1 km ili 10 minuta hoda.

Kupovina ovog stana je pametna investicija u Vašu budućnost i budućnost Vaše dece! Dokumenti pripremljeni za prodaju.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.