Dvoetažni stan 111kv. metara sa panoramskim pogledom Krašići, Tivat

Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
111
Sobe
4
Spavaće sobe
3
Kupatila
2

Sadržaji

  • Garden
  • Kućni aparati
  • Nameštaj
  • Pogled na more

Opis

Lokacija: pos. Krašići (Tivat), Crna Gora
Površina kuće: 111 stambenih + 60 kv. metara terase!
Površina zemljišta: –
Broj spavaćih soba: 3
Broj kupatila: 2
Cena: 110.000 evra.

Nudimo vam kupovinu udobnog stana na dva nivoa (treći deo kuće) u mirnom delu sela. Krašići (opština Tivat, Crna Gora) sa fantastičnim panoramskim pogledom na more i ostrva. Kuća se nalazi 120 metara od mora na brdu sa kojeg se pruža prekrasan pogled na more (više od 180 stepeni). Do kuće vodi strm, ali širok put. U blizini je supermarket i restoran; do mora se stiže za 5-7 minuta peške. U blizini se nalazi nekoliko dobro održavanih plaža.

Stan se sastoji od dva sprata:

– Donji sprat – Čajna kuhinja, kupatilo, prostrana spavaća soba, velika terasa. Ukupna površina stana je 45 kv. metara i terase 30 kv. metara.

– Srednji sprat – prostran dnevni boravak sa kuhinjom, dve spavaće sobe sa izlazom na terasu, kupatilo, velika terasa sa pogledom na zaliv, bočna terasa sa izlazom na baštu. Ukupna površina stana je 72 kv. metara, svaka od terasa je 30 kv. metara.

Sve terase su neuređene, porez se ne plaća.

Stan je kompletno namješten i useljiv; prodat namešten. Uz kuću je mali plac koji nije u vlasništvu vlasnika kuće, ali ima doživotnu upotrebnu dozvolu. Možete razbiti prelepu baštu sa voćkama. Sva dokumenta su uredna i spremna za prodaju.

Nakon kupovine stana, pomoći ćemo u registraciji godišnje boravišne dozvole.

Kontaktirajte agenta

Igor Podgaiskii

Manager / Менеджер
Bez obzira koje su vaše potrebe za nekretninama, vaš prvi korak je da pronađete dobrog lokalnog specijaliste u Crnoj Gori. Budući da je tržište nekretnina u Crnoj Gori jedinstveno na svoj način, važno je odabrati agenta za nekretnine sa lokalnim iskustvom koji će vam pomoći u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine. Igor živi u Crnoj Gori više od 10 godina i iza sebe ima ogromno iskustvo, kao i poznavanje specifičnosti ovog tržišta i dobro je orjentisan na njemu. On vam može pomoći da pronađete stan ili kuću svojih snova.