Apartman sa panoramskim pogledom na more Dobrota

110,000 €
Prodaja
Tip nekretnine: Stan
Površina (kv.m.)
63
Spavaće sobe
2
Kupatila
1

Sadržaji

  • Pogled na grad
  • Pogled na more
  • Pogled na planine

Opis

Lokacija: Dobrota, Kotor
Površina stana: 63 kv.m.
Broj spavaćih soba: 2
Broj kupatila: 1

Cena: 110.000 evra

Prodaje se stan za u doban život sa prekrasnim pogledom na Kotorski zaliv – mjesto fantastične ljepote.

Potpuno namješten stan, 63 kv.m., sa dvije spavaće sobe, kuhinjom-trpezarom sa izlazom na panoramski balkon. Postoje svi neophodni kućni aparati (veš mašina, mašina za sudove, 3 klima uređaja, dva plazma panela sa satelitskim kanalima na ruskom jeziku, internet), i sve ostalo što je potrebno za ugodan boravak. Sve ostaje kao na fotografiji. Parket. Stan je topao, 3-4 sprat, dosta svetla. Kuća 2007, čista. Stan je u vlasništvu 11 godina. Pristojne komšije. Državna kuća – Državne tarife za stambeno-komunalne usluge i minimalni porez. U dvorištu se nalazi igralište, što je retkost za celo primorje.

U blizini kuće se nalaze dva supermarketa, pošta, stajalište, kafić, do CoGi fish butika oko 15 minuta.

Prilikom kupovine mogućnost dobijanja boravišne dozvole.

Stan nikada nije izdavan. Kuća je na drugom redu od magistralnog puta, nema buke od autobusa i kamiona. Ima svoj parking.

Do plaže 250 metara – 5 minuta hoda!

Za 5 minuta možete doći do grada Kotora – bisera zaliva ili prošetati uz more duž šetališta sa brojnim kafićima i restoranima, koji će Vam pružiti puno zadovoljstva u bilo koje doba godine. Sam grad je okružen stablima maslina i citrusa. Grad ima svu neophodnu infrastrukturu: prodavnice, restorane, apoteke, ambulantu.

Do aerodroma Tivat 12 km, do centra Kotora 4 km.

Kontaktirajte agenta

Alina ima preko 6 godina iskustva u prodaji i neverovatan broj zadovoljnih klijenata. Kada je u pitanju prodaja nekretnina, niko se ne može porediti sa njenom posvećenošću i brigom o kupcima. «Uprkos mnogim promenama koje sam video na tržištu stambenih nekretnina, jedna stvar ostaje istinita: moji klijenti dobijaju najveću pažnju i pažnju u postizanju svojih ciljeva kupovine nekretnina».